Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум при движение с нови джанти!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: ..само да вметна :

Първоначално публикувано от Devoted
    ...Вече не знам какво иска тази кола, освен да ме довърши!
    това е изконен въпрос за истинския алфист... )
    колко пъти съм си го задавал ....
    на 4тата година си свикнахме... е ся 2 месеца не см дал лев по нея и ме яде отвътре, не е добре тая работа
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Жестока история!
      145 ,1.6 TS

Comment

...

проблема не може да е само от гумите - адски шумно е в купето!! Кофти е че в Бургас няма свестен сервиз за алфа...или ако има не го знам .. ЩЕ ми е от полза ако някой знае ! Отчаяно се нуждая от помощ за решаването на тази криза!
        145 ,1.6 TS

Comment

...

проблема не може да е само от гумите - адски шумно е в купето!! Кофти е че в Бургас няма свестен сервиз за алфа...или ако има не го знам .. ЩЕ ми е от полза ако някой знае ! Отчаяно се нуждая от помощ за решаването на тази криза!
          145 ,1.6 TS

Comment

А проверка за баланс на джантите и гумите преди монтажа правена ли е.
            Като я купих шумеше и тресеше около 100-110, само от реглажа на гуми и джанти баланси и сие проблема изчезна.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Джантите са проверени - 6 точки са! Но виж реглаж на предницата не е правен .. Мерси ..ше пробвам , дано стане!
              145 ,1.6 TS

Comment

Миналото лято буквално срязах предна гума и поради финансови затруднения купих спешно две гуми втора употреба. Видимо добри, с добър грайфер, балансира ги човека и нямах никакви ядове и тресене. Сега пак ги сложих след зимните, но при познат и уважаван от мен гумаджия. Той така ги балансира, че направо се подигра с мен. Освен, че ми одра двата калника с хидравличния крик, а и волана ми тресеше над 110 км в час. Отидох при човека, от който купих гумите. Нов баланс и сега пак всичко е нормално и без ядове.
                Искам да кажа, че май на някои гумаджийници им се налага да си регулират техниката, че да не побеляват косите на клиентите си.
                Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

От гумите ще е,понеже преди седмица смених предните си гуми със нови(шарка за дъжд) и веднага щом я подкарах усетих шума който се появява на 40-50.Правих и реглаж предница-беше отворена но шума си го има и ще се кара така.
                  146 JTD-2000г.
                  Punto 1.2

Comment

това е от изгорели/на вълни гуми и според зависи се получава при разлчна скорост когато се получи резонас
                    теоретично като се износят равномерно ще се оправи
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                    X